Vijesti

Položen kamen temeljac buduće sportske dvorane OŠ Zvonka Cara

Planira se izgradnja trodijelne dvorane s tribinama. Dvorana će se sastojati od 4 svlačionice s tuševima i WC-ima te umivaonikom, kabineta učitelja tjelesne i zdravstvene kulture sa svlačionicom, zasebnog bloka wc-a, manje učionice tjelesne i zdravstvene kulture te spremišta za rekvizite.

Provala u vikendicu

Crikvenička policija zaprimila je jučer prijavu o počinjenju kaznenog djela teške krađe na području Bribira. Prema dosadašnjim informacijama, u razdoblju od 10. siječnja do 9. svibnja ove godine nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u vlasništvu 48-godišnje hrvatske državljanke iz koje je...

Svečano otvorena obnovljena Preradovićeva ulica

1 - Kandidatkinja za gradonačelnicu Crikvenice dr. Ani Car je sa Bernardom Pekom-Lončarom darivala cvijeće članicama Udruge umirovljenika "Sunce"2 - Okupljeni građani na otvaranju Preradovićeve ulice3 - Nastup Damira KedžeDosadašnja slijepa Preradovićeva ulica koja je korištena kao parkiralište i...

Danas počinje Tjedan Crvenog križa

Tjedan Crvenog križa započinje danas obilježavanjem Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, 8. svibnja, u znak počasti osnivaču Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Henryju Dunantu, rođenom na današnji dan 1828. godine u Ženevi.

Zabilježeno u prometu

Proteklog vikenda na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 28 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže, a šest ih je lakše ozlijeđeno.U Novom Vinodolskom je u petak, 5. svibnja oko 22.

Crikvenička policija brzo uhvatila počinitelje

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana poradi sumnje u počinjenje kaznenog djela na štetu 86-godišnjeg hrvatskog državljanina.