Vijesti

Sankcionirani alkoholizirani vozači

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 34 prometne nesreće u kojima je deset osoba ozlijeđeno, četiri teško, a šest ih je lakše ozlijeđeno.

Podjela sadnica građanima na Trgu Duga

Članovi Vijeća Mjesnog odbora Crikvenica - zapad Branko Kleković (predsjednik), Igor Frković (potpredsjednik) Branko Citković i Dino Pavelić (članovi) dijelili su jučer sadnice cvijeća građanima na Trgu Duga, kod buduće zgrade Mjesnog odbora.

"Armada Kirci" i Boduli otplovili za Pulu

Jutros su sa crikveničke Vele palade brodom "Sfera" prema Puli otplovili pripadnici navijačke skupine "Armada Kirci" i navijači "Rijeke" s otoka Krka iz Vrbnika, Šila i okolnih mjesta.

Osumnjičen za tešku krađu u Crikvenici

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iz domene imovinskog kriminaliteta.

Biciklisti krenuli iz Crikvenice

Nekoliko minuta prije 13 sati iz centra Crikvenice startala je 4. etape biciklističke utrke "Tour of Croatia", biciklisti su krenuli put Novog Vinodolskog i dalje na 171 kilometar dugu etapu između Crikvenice i Umaga.

Biciklističko ozračje u Crikvenici

Start 4. etape biciklističke utrke „Tour of Croatia“ pratili su (na odgovarajući način) dr. Ani Car kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Crikvenice i Dragutin Šnajdar predsjednik crikveničkog HNS-a.

Trasa kojom će se kretati biciklisti

U petak, 21. travnja, biciklisti će se pod pratnjom policije na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske kretati sljedećom trasom: - start je predviđen iz grada Crikvenice u 13 sati kada, oko 13,05 sati, započinje utrka tzv.