Vijesti

Simultanka Garija Kasparova održat će se u hotelu "Park"

Od organizatora Međunarodnog šahovskog festivala Crikvenica 2018. dobili smo sljedeću obavijest: - S obzirom na lošu vremensku prognozu u nedjelju, 26. kolovoza, tiskovna konferencija, simultanka Garija Kasparova i sve aktivnosti vezane uz međunarodni šahovski festival koje su planirane za 26.

Milenijska fotografija Šime Strikomana u Selcu

Oko 150 Selčana formiralo je selački grb – Selčanke su u nošnjama oblikovale bitvu, a ostatak sudionika u bijelim majicama je formirao dva galeba – i pokazali su svu ljepotu selačke nošnje kao vrijedno nasljeđe svojih predaka.

Kurban hadžili Bajram

Dana 21. kolovoza, jutarnjom molitvom nastupio je kurban-hadžili Bajram koji traje četiri dana.

Otuđen vanbrodski motor s plovila usidrenog u Selcu

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je 19/20. kolovoza s plovila usidrenog u Selcu demontirao i otuđio vanbrodski motor. Riječ je o motoru marke Yamaha, čijim je otuđenjem 57-godišnji hrvatski državljanin oštećen za oko 14.000 kuna.

Vozio Ulicom kralja Tomislava pod utjecajem alkohola od 2,60 g/kg.

Proteklog tjedna na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se ukupno 114 prometnih nesreća, od kojih su pet teže i 109 lakše nesreće. U nesrećama je pet osoba teže ozlijeđeno, 22 osobe su lakšeozlijeđene, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 1. 397.900 kuna.