Poliklinici "Terme Selce" priznanje za 30 godina djelovanja u zdravstvenom turizmu

Predavanjem naziva "30 godina Poliklinike Terme Selce" prim. Vlasta Brozičević, dr. med. spec. fizijatar i reumatolog, otvorila je Crikvenica International Health Tourism Conference - CIHT, međunarodnu konferenciju posvećenu zdravstvenom turizmu, koja se 7. i 8. studenog 2019. država u Hotelu Katarina, u Selcu.

Poliklinika Terme Selce i osnivači, prim. Vlasta Brozičević i prim. Ivan Brozičević, za svoj tridesetogodišnji rad primili su posebno priznanje u ime TZ Crikvenica i Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera, kao zahvalu za poseban doprinos u razvoju i brendiranju zdravstvenog turizma Crikvenice i regije Kvarner.

Poliklinika Terme Selce prva je privatna poliklinika za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju u Hrvatskoju kojoj su se u 30 godina postojanja liječili pacijenti iz 87 zemalja svijeta, od kojih preko 120 vrhunskih hrvatskih i svjetskih sportaša. To ih čini jednimodzačetnika zdravstvenog turizma, ne samo na Crikveničkoj rivijeri, već i u Hrvatskoj.

Prim. Vlasta Brozičević, dr. med. spec. tim je poovodom rekla:
- Zdravstveni turizam najbrže je rastuća turistička industrija na svijetu. Mi smo tu činjenicu prepoznali još 1989. godine, kada kreće priča Poliklinike Terme Selce, priča u kojoj je pacijent uvijek bio i ostat će na prvom mjestu. Naša je Hrvatska sa svim svojim resursima 'zdrava' zemlja i ako udružimo pamet i snage, ubrzo može postati zvijezda zdravstvenog turizma u EU.

Podijelite