Vijesti

Crikvenička policija brzo riješila dvije krađe

Crikvenička policija provela je kriminalistička istraživanja nad četvoricom hrvatskih državljana koji se sumnjiče za počinjenje kaznenih djela imovinskog kriminaliteta. Zbog počinjenja kaznenog djelo krađe osumnjičen je 37-godišnji hrvatski državljanin kojeg su policijski službenici uočili...

Završnica 52. "Ribarskog tjedna" u Crikvenici

Ako želite vidjeti kako u Crikvenici provodimo posljednji tjedan kolovoza, svakako posjetite jednu od najdugovječnijih manifestacija na crikveničkoj rivijeri – 52. „Ribarski tjedan“ koji traje od 25.8. do 1.9.

Simultanka Garija Kasparova održat će se u hotelu "Park"

Od organizatora Međunarodnog šahovskog festivala Crikvenica 2018. dobili smo sljedeću obavijest: - S obzirom na lošu vremensku prognozu u nedjelju, 26. kolovoza, tiskovna konferencija, simultanka Garija Kasparova i sve aktivnosti vezane uz međunarodni šahovski festival koje su planirane za 26.

Milenijska fotografija Šime Strikomana u Selcu

Oko 150 Selčana formiralo je selački grb – Selčanke su u nošnjama oblikovale bitvu, a ostatak sudionika u bijelim majicama je formirao dva galeba – i pokazali su svu ljepotu selačke nošnje kao vrijedno nasljeđe svojih predaka.