Vijesti

Gradska organizacija SDP-a Crikvenica čestita Dan neovisnosti

Gradska organizacija SDP-a Crikvenica je povodom obilježavanja Dana neovisnosti RH svim građankama i građanima Crikvenice uputila čestitku koju potpisuje predsjednik Mario Kružić: - Dan neovisnosti je prigoda za iskazivanje zahvalnosti svima onima koji su u uspostavljanje i očuvanje hrvatske...

Posjet učiteljima povodom Svjetskog dana učitelja

Povodom Svjetskog dana učitelja, koji se obilježava 5. listopada svake godine, Grad Crikvenica odlučio je istaknuti koliko je uloga odgajatelja, učitelja, nastavnika i profesora važna u društvu i koliko se njihov trud i zalaganje za djecu cijene.

Marijana Biondić: Nastavljen trend porasta broja noćenja

Marijana Biondić, direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice Iza nas je još jedna turistička sezona, a najbolju ocjenu kakva je ona bila može dati Marijana Biondić, dugogodišnja direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice.

Crikvenički policajci najbolji na malonogometnom turniru

U petak, 28. rujna uoči Dana policije i blagdana sv. Mihovila na terenima Sportskog centra Ronjgi odigran je tradicionalni malonogometni turnir. Na turniru je sudjelovalo devet ekipa s oko osamdesetak natjecatelja, djelatnika Policijske uprave primorsko-goranske.