Vladimir Volarić postao novi predsjednik HNS-a Crikvenice

1 - Vladimir Volarić

U Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice održana je sukladno stranačkim propisima redovita izborna skupština Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata Podružnice Crikvenica na kojoj su članovi birali novo četverogodišnje vodstvo.  

Za predsjednika podružnice izabran je dugogodišnji član, osnivač stranačkog podmlatka Mladih HNS-a Crikveničan Vladimir Volarić, dok su mu zamjenici dugogodišnji voditelj Primorske škole rukometa, trener, poduzetnik i sportaš, Selčan Darko Jeličić i član Mjesnog odbora Crikvenica Istok Mario Peričić. Za tajnicu je skupština jednoglasno potvrdila gospođu Danicu Maravić.   

- Crikvenica je jedan jod primjera uspješnih podružnica koja djeluje već 27 godina i nastavit će se zalagati za boljitak svih djelova Grada Crikvenice – naglasio je novoizabrani predsjednik Vladimir Volarić.
Ova podružnica nastavit će služiti svim stanovnicima Grada Crikvenice i zalagati se na svim razinama za našu Crikvenicu kako bi ona opet postala perjanica, ponos i primjer uspješnih gradova u kojima je lijepo i ugodno živjeti i u koji mlade obitelji dolaze živjeti a ne odlaze – zaključio je Vladimir Volarić na Skupštini.   

Podružnica HNS-a Crikvenica broji 105 članova i djeluje u Gradu Crikvenici od 1990. godine. Trenutno u Gradskom vijeću ima 2 predstavnika izabrana u koaliciji s SDP i PGS na posljednjim lokalnim izborima, ima 4 člana radnih tijela Gradskog vijeća i 4 člana Vijeća Mjesnih odbora.
Podružnica ima osnovane ogranke u svim mjesnim odborima, Žensku inicijativu i Mlade HNS-a. Nedavno se Podružnica oprostila od dugogodišnje predsjednice i osnivačice ne samo ove Podružnice već HNS-a u cijeloj regiji, prve dobitnice nagrade za izuzetan angažman Krešimir Džeba Marijane Alduk.  

crikva.hr

Podijelite