Mozaik

Malonogometni turnir "Izvor – snaga zajedništva"

Centar za pružanje usluga u zajednici "Izvor" Selce je u sklopu projekata "Grad Crikvenica prijatelj djece" i "Grad Crikvenica - Zdravi grad" u dvorani Srednje škole dr. Antuna Barca u Crikvenici organizirao prvi dječji malonogometni turnir pod nazivom "Izvor- snaga zajedništva"

Adventska izložba u Gradskoj galeriji Crikvenica

Na ovoj izložbi svoja djela su predstavili: Ivan Balažević, Tony Belobrajdić, Kristina Brozičević, Nino Bijelac, Dubravka Kanjski, Libuša Kirac, Maja Lončarić, Suzana Kljuš, Anđelko Lerga, Alison Mavrić, Marijan Mavrić, Ambroz Oroši, Željko Pavlić i Marija Volkmer.

"Mačak..." zabavio mališane u Adventskom parku

Lutkarska predstava "Pričamo priču o jednome mačku" u izvedbi Dječjeg čitateljskog kluba "Biblice" zabavila je jučer djecu i sve okupljene u Adventskom parku. Riječ je o kazališnom komadu Tigrene Csik prema istoimenoj priči Nevenke Habijan.

Božićni mijau & vau u organizaciji volonterki iz "Sretne šape"

Vrijedne volonterke iz udruge "Sretna šapa" na svom štandu na placi prodaju božićne i novogodišnje ukrasne predmete koje su same izradile. Prihod od prodaje namijenjen je zbrinjavanju i prehrani mačaka i pasa bez vlasnika kojih na području Grada Crikvenice ima popriličan broj.

Članice "Ventule" nastupile u Rijeci

Zamjenica župana Primorsko-goranske županije Marina Medarić i predsjednica Saveza društava Naša djeca Hrvatske Aida Salihagić Kadić potpisale su u Rijeci Sporazum o podršci i partnerstvu na provedbi projekta "Primorsko-goranska županija - prijatelj djece".

Održana Smotra udruga u kulturi Grada Crikvenice

U crikveničkoj Gradskoj sportskoj dvorani sinoć je u organizaciji KUD-a "Vatroslav Lisinski"iz Crikvenice održana tradicionalna Smotra udruga u kulturi Grada Crikvenice. U dobro ispunjenoj dvorani nastupili su ženska klapa "Sveta Jelena", “Crikveničke mažoretkinje”, svirač triještinke Marino Antić...

Božićna humanitarna akcija Društva Naša djeca

Vrijedne članice crikveničkog Društva Naša Djeca i ove se godine u predblagdansko vrijeme ističu svojim humanitarnim radom. Proteklih nekoliko tjedana izrađivale su originalne božićne i novogodišnje ukrase koje ovih dana prodaju na crikveničkoj placi.