Vijesti

Prodavao i omogućavao trošenje marihuane

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droge.

Platak - brdo uživanja

Za sve one koji žele pobjeći od velike gužve i vrućine koja vlada na plažama i uz more – Platak je idealno rješenje. Na udaljenosti od samo pola sata od mora dolazite u duboku šumu, u mir i ugodne temperature s jedne strane te brdo sadržaja za uživanje s druge strane.

Vikend na prometnicama

Što se prekršaja tiče, izdvajamo 39-godišnjeg vozača koji je u petak, 23. lipnja oko 20 sati prilikom policijske kontrole zatečen u Crikvenici gdje je upravljao teretnim vozilom marke Renault pri koncentraciji alkohola od 2,02 g/kg

Čestitamo vam Dan državnosti Republike Hrvatske

Razvijmo danas ponosno hrvatske barjake na pročeljima kuća i zgrada i prisjetimo se naših branitelja koji su dali svoje živote za našu ljepšu budućnost i ostvarenje sna o neovisnosti Republike Hrvatske.

Bajram Šerif Mubarek Olsun

Ramazanski post završava zalaskom sunca u subotu, a Bajram je u nedjelju i ostaje nam samo da vam svima od srca poželimo svako dobro, a muslimanima Hrvatske upućujemo vjersku čestitku riječima: Bajram Šerif Mubarek Olsun.