Vijesti

Prometni kaos u Jadranovu

Problem prometovanja kroz Jadranovo koji se najviše očituje na potezu od crkve pa Ulicom Ivana Gorana Kovačića do raskršća u Grabrovi, a onda dalje prema naselju Neriz ili prema Veloj rivi, nije od jučer.

U Dramlju kod 22-godišnjaka 0,70 grama marihuane

Na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske proteklog vikenda dogodile su se 43 prometne nesreće u kojima je šest osoba teže, a devet ih je lakše ozlijeđeno. U nesreći koja se dogodila u petak, 14.

U subotu tradicionalna "Jakovarska vesla"

U subotu, 15. srpnja 2017. u Jadranovu se održava zabavno-sportsko događanje koje su mnogi s nestrpljenjem očekivali punih godinu dana. Riječ je o tradicionalnom i posebnom događanju, čiji je naziv "Jakovarska vesla",

Razbojništvo u Crikvenici

Policija traga za dvojicom nepoznatih počinitelja koji su jučer u jutarnjim satima u ugostiteljskom objektu na području Crikvenice prijeteći oružjem 56-godišnjem hrvatskom državljaninu otuđili nekoliko tisuća kuna.

Vrijeme je za "Sr(etno) Selce"

Šesti po redu etno festival „Sr(etno) Selce“ održavat će se 7. i 8. srpnja 2017. na četiri lokacije u Selcu (trg, riva, Polača i Tunar), a uzbudljiva će se priča o tradiciji i ove godine pretočiti u prezentaciju narodnih običaja, živopisnih nošnji, raznolikih umjetničkih izričaja...