Vijesti

Zabilježeni brojni prometni prekršaji

Noćas oko 1.05 sati na Jadranskoj magistrali na području Šmrike policija je zaustavila 32-godišnjeg vozača osobnog vozila marke Citroen, karlovačkih registracijskih oznaka nakon čega mu je provjerom alkoholiziranosti izmjerena koncentracija alkohola od 1,37 g/kg.

Što je s izgradnjom boćarske dvorane u Gornjem kraju?

Međutim, nekako "ispod radara" prolazi da se više gotovo i ne spominje jedno davno izrečeno i iz godine u godinu ponavljano obećanje kako će se u Gornjem kraju (Ladviču) izgraditi sportski centar, tj. boćarska dvorana i novi prostori za društvene djelatnosti.

Svečano otvoren novouređeni centar Selca

U subotu 13. svibnja svečano je otvoren novouređeni centar Selca, uz nastup više od 250 izvođača sa cijelog crikveničkog područja. Svojim delicijama program su upotpunili i ugostitelji sa preko 1300 porcija raznoraznih jela i poslastica, što je bio samo jedan od detalja ovog otvaranja.

Opet alkoholizirani u prometu

Na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske proteklog vikenda dogodilo se 17 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže ozlijeđena, a dvije lakše. Iz kategorije vožnje pod utjecajem alkohola izdvajamo 44-godišnjeg vozača teretnog vozila marke „Peugeot“...