Vijesti

Večeras jedinstveni doček Stare godine u Crikvenici

Dok svi dočekuju Novu godinu, u crikveničkom Adventskom parku priprema se doček Stare godine, a čitavo poslijepodne prije samog dočeka ispunit će bogat i sadržajan zabavni program koji počinje već u 14 sati.

Vikend u cestovnom prometu

Na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske proteklog produženog vikenda dogodilo se 48 prometnih nesreće u kojima je nažalost, jedna osoba smrtno stradala, jedna je osoba teže, a šest ih je lakše ozlijeđeno.

Traje akcija "Mir i dobro"

Ministarstvo unutarnjih poslova provodi operativnu akciju „Mir i dobro“ vezanu za uporabu pirotehničkih sredstava tijekom predblagdanskog i blagdanskog razdoblja.

Čestit Božić

Čestit vam Božić, svetkovina Božjeg čovjekoljublja i dobrote

Preventivna akcija u prometu uz podršku poznatih osoba

Tako su na prometnici kod ulaza u Crikvenicu uz načelnika PU Crikvenica i djelatnike MUP-a u akciji sudjelovali Ermina Lekaj Prljaskaj, saborska zastupnica u Saboru RH, Damir Rukavina, gradonačelnik Crikvenice, Velimir Piškulić , gradonačelnik Novog Vinodolskog, Marijan Karlić...

Svečano otvoren novi prostor Gradske knjižnice Crikvenica

Sinoć je svečano otvoren novi prostor Gradske knjižnice Crikvenica u Vinodolskoj 1, tzv. Staroj školi, čime se knjižnica iz neadekvatnog skučenog prostora preselila na 550 metara četvornih u kojem će se smjestiti fond od oko 60 000 knjiga

"Eko-Murvica" nabavila mobilno reciklažno dvorište

Gradsko komunalno društvo "Eko-Murvica" d.o.o. od danas je opremljeno novim mobilnim reciklažnim dvorištem. Direktor društva Lovorko Gržac predstavio je ovu vrijednu investiciju kao nastavak međusobne suradnje i podrške Grada Crikvenice, gradskih stručnih službi i "Eko-Murvice".