Vijesti

Oštećena signalizacija i putokazi

Crikvenička policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je tijekom 21./22. studenoga oštetio pješačku signalizaciju te putokaze na području šetnice u Crikvenici. Ovim kaznenim djelima oštećeni su jedinica lokalne samouprave i kulturna institucija.

Otuđen moped Aprilia u Crikvenici

Između 13. i 18. studenoga u Crikvenici je nepoznati počinitelj otuđio moped marke Aprilia. Riječ je o mopedu, bijelo-crveno-crne boje, riječkih registracijskih oznaka u vlasništvu 24-godišnjeg hrvatskog državljanina. Materijalna šteta cijeni se na oko 6.000 kuna.

Dani tehničke ispravnosti vozila

Preventivno-sigurnosna akcija Dani tehničke ispravnosti vozila 2017. provodi se od 20. studenoga (ponedjeljak) do 25. studenoga (subota) u svim stanicama za redovni tehnički pregled vozila na području Republike Hrvatske.

Račune za odvodnju više nećete moći plaćati na blagajni "Eko-Murvice"

OBAVIJEST IZ "MURVICE" d.o.o. Poštovani korisnici, od 1.12.2017. godine mjesečne račune za odvodnju nažalost više nećete moći plaćati na blagajni društva "Eko-Murvica" d.o.o. (na tržnici).Navedene uplate BEZ NAKNADE možete izvršiti u poslovnici FINA-e, Crikvenica, Trg Stjepana Radića 3.