Sufinanciranje prijevoza učenika srednjoškolaca i studenata u školskoj, odnosno akademskoj 2022./2023.

Grad Crikvenica objavljuje Javni poziv za prikupljanje dokumentacije za sufinanciranje prijevoza srednjoškolaca i studenata s područja Grada Crikvenice za školsku, odnosno akademsku godine 2022./2023.
Iz gradske uprave se ispričavaju što je Javni poziv objavljen sa zakašnjenjem., uz objašnjenje da je do toga došlo iz objektivnih razloga, a to je povećanje cijena troškova energenata koja se odrazila i na troškove prijevoza. Uslijed takvih okolnosti i Uredba Vlade Republike Hrvatske ove godine pristigla je kasnije. 

Pravo na sufinancirani prijevoz ostvaruju: redovni učenici i studenti s prebivalištem na području Grada Crikvenice
Zahtjev se može preuzeti na poveznici ili preuzeti osobno u gradskoj upravi Grada Crikvenice, Kralja Tomislava 85, soba broj 15, na ulaznoj porti. (u slučaju maloljetnosti, obrazac potpisuje roditelj)

Uz zahtjev, potrebna je:
– preslika osobne iskaznice ili potvrda o prebivalištu korisnika (učenika ili studenta);
– potvrda o upisu u obrazovnu ustanovu (školu, fakultet).

Prijave se dostavljaju elektroničkim putem, na email adresu: [email protected] ili osobnom predajom na gore navedenoj adresi.
Apeliramo na korisnike da dokumenate dostave e-putem, a izuzetno u opravdanim razlozima mogu se dokumenti osobno predati (u slučaju predaje dokumentacije e-mailom, obrazac ne treba biti potpisan) uz obavezne podatke roditelja (ime, prezime, adresa) u slučaju maloljetnosti.

Predajom zahtjeva i pripadajućih dokumenata, ostvaruje se pravo na kupnju karte s popustom u poslovnici Autotrans Arriva u Crikvenici, počevši od 15. rujna 2022.

Napomena:

  • učenici osnovnih škola na području Grada Crikvenice, potrebnu dokumentaciju za prijevoz rješavaju u tajništvu škole (za city bus za područje mjesta Crikvenica, kao i prijevoz učenika osnovnih škola Jadranovo – Crikvenica, Dramalj – Crikvenica te Selce – Crikvenica)·    
  • Učenici Srednje škole Dr. Antuna Barca Crikvenica, s prebivalištem na području Grada Crikvenice, dokumentaciju za subvencionirani prijevoz mogu riješiti u tajništvu škole ili na gore opisan način, osobnom predajom dokumentacije.

Pravo se može ostvariti tijekom cijele školske godine uz uvjet redovnog upisa i prebivališta na području Grada Crikvenice!  

Javni-poziv-sufinanciranje-prijevoza-ucenika-i-studenata-2022.docx

obrazac-za-sufinanciranje-prijevoza-22_23.docx

crikva.hr

 

Podijelite