Mozaik

Ovoga vikenda na rasporedu je "Crikvenica 4 pets"

Vikend sredinom rujna rezerviran je za kućne ljubimce, koji će sa svojim najboljim prijateljima uživati i ludo se zabaviti - a gdje drugdje nego u Crikvenici, jednoj od najomiljenijih pet friendly destinacija u Hrvatskoj.

Rasplesani "Zouktime" danas na Trgu Stjepana Radića

Njihov nastup počinje u 16:00 sati (ako ne budu loši vremenski uvjeti), a svi zainteresirani moći će uživati u latinoameričkim modernim plesovima poput kudura, sambazouka, kizombe, bachate, cuban folklora, afrorumbe i drugih

Održan 3. "ČAfest"

U organizaciji Katedre čakavskog sabora "Kotor" Crikvenica sinoć je na Trgu Stjepana Radića održan 3. "ČAfest - Festival čakavske besedi".

Finale Ribarskog tjedna u Crikvenici

Još nekoliko dana traje Ribarski tjedan, jedna od najstarijih i mnogima najdražih crikveničkih manifestacija, koja je u 2017. godini proširila granice. Naime, Ribarski je tjedan postao dio vrijednoga projekta "Mala barka 2 – Očuvanje pomorske baštine Sjevernog Jadrana"...

"Netko to gore vidi sve" Giovannija Jakovca sinoć u Crikvenici

Crikveničani i njihovi gosti sinoć su nazočili doista posebnom događanju u Gradskoj sportskoj dvorani – predstavljanju nove zbirke poezije, istoimenog albuma i ekskluzivnom gala koncertu Giovannija Jakovca „Netko to vidi sve“ s posebnim glazbenima gostima Goranom Karanom i Daliborom Hercegom.