Velik interes ugostitelja za Gastronaut edukacije i radionice

Danas je u Gradskoj vijećnici održana Gastronaut edukativna radionica za voditelje restorana i konobare s ciljem što bolje pripreme za sezonu koja započinje u vrlo specifičnim i zahtjevnim uvjetima.
Edukativna radionica je izazvala velik interes crikveničkih ugostitelja, što znači da su ovakve inicijative potrebne i hvalevrijedne.
Predavači i moderatori su bili Siniša Križanec, edukator, ugostitelj, osoba koja je pokrenula prva dva objekta s pet zvjezdica u Hrvatskoj te Karin Mimica, autorica brojnih projekata unapređenja gastronomske ponude i urednica portala Gastronaut.hr.
Ugostitelji su od predavača mogli naučiti više o aktualnom psihološkom pristupu gostima i osoblju te načinu nošenja sa stresom i vježbama ubrzane relaksacije. Na dnevnom redu su bile i teme o uspješnom poslovanje sa smanjenim troškovima, internom kontrolingu, a razmatrani su i aktualni i novi trendovi u ugostiteljstvu.

Nakon službenog dijela radionice upriličeno je kušanje proizvoda partnera Gastronauta i to vina vinarije Pavlomir, vina Erdutskih vinograda, suhomesnate delicije mesnica Mesopromet i Ravlić, kruh pekare Sv. Jelena i mineralnu vodu iz asortimana TO Golman. Predstavljene su i estetski dizajnirane potrepštine za ugostiteljstvo ZIP trgovine, a podršku cjelokupnoj organizaciji dao je crikvenički obrt Jupi.
Na inicijativu crikveničkih ugostitelja Gastronaut edukaciju i radionice organizirali su Grad Crikvenica, Turistička zajednica Grada Crikvenice, Gastronaut i Ceh ugostitelja Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine.    

Podijelite