U utorak u "Sabbiji" - Otkrivanje tajni ekstra djevičanskog maslinovog ulja


U utorak 23.1. od 18:00 do 20:00 u "Sabbiji" je na programu edukacija o maslinovom ulju uz stručno vodstvo Marine Selak, sommelierke za maslinovo ulje i dugogodišnje suradnice na projektima Gastronaut.
Marina će vam približiti tehniku kušanja i omogućiti da otkrijete posebnosti vrhunskih maslinovih ulja. Ovo je savršena prilika za naučiti i usavršiti sposobnost prepoznavanja različitih karakteristika maslinovog ulja. Ekstra djevičansko maslinovo ulje uvijek će obogatiti okus vaših jela. Naučit ćete kako odabrati ulje uz svako jelo i iskoristiti ga u potpunosti.
- Pikantno, gorko... O čemu to ovisi?
- Je li boja bitna?
- Kako prepoznati kvalitetno maslinovo ulje?
- Može li se kuhati s maslinovim uljem?
- Na koji način čuvati maslinovo ulje i kako to utječe na kvalitetu?
- Koja su osnovna pravila kušanja maslinovog ulja?
- Kako sljubiti maslinova ulja s jelima?
Predviđena je stručno vođena degustacija vrhunskih ekstra djevičanskih maslinovih ulja koji se proizvode u Istri, Vodicama, na otoku Cresu i Krku.
Rezervacija stola i ostale informacije na tel.:
+385 51 588 599
+385 97 7675356
+385 97 6585958

crikva.hr

Podijelite