U subotu posljednja maškarana zabava uz "Gazde"

Vjerujemo da ste odavno rezervirali vrijeme za vikend posvećen ljubavi i da već u petak počinjete uživati s vašima najmilijima.
Neka vam i subota, 15. veljače, započne u dobrom raspoloženju. Planinarsko društvo „Strilež“ i TZG Crikvenice odlučili su spojiti ljubav prema zdravom i aktivnom načinu života i maškarama i organizirati Maškaranu šetnju do Kotora i Drenina. Okupljanje je u 9:30 h na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici, a potom vas iskusni planinari vode u nesvakidašnju šetnju pod maskama. Bit će to veselo i opušteno druženje i rekreacija u prekrasnom prirodnom okruženju, a naučit ćete nešto novo i o prirodnoj i kulturno-povijesnoj baštini ovoga kraja. Ove je godine Maškarana šetnja humanitarnog karaktera zahvaljujući OŠ Zvonka Cara koja se uključila u ovaj projekt, a prilozi se skupljaju za dječju onkologiju bolnice Rebro. Više o projektu „Danas planinarim za dječji osmijeh“ možete pronaći na stranicama škole.

Navečer će se u crikveničkoj gradskoj sportskoj dvorani održati posljednja ovogodišnja maškarana zabava.
Oko 21 h počinje glazbeno zagrijavanje uz grupu „Point“, a tijekom večeri ćemo saznati i kako će se zvati dežurni krivac za sve nedaće u 2019. godini, jer održat će se tradicionalno krštenje mesopusta.
Glazbeni su gosti večeri tamburaši sa srcem – „Gazde“, čija će nas pjesma „Zbogom za zbogom“ podsjetiti na to da maškare uskoro završavaju.
Očekuje nas i pravo plesno osvježenje – Orijentalni ples, koji će, vjerujemo, opustiti i najtvrdoglavije neplesače. Pripremite se i na poziranje za foto-galerije na www.maskare.net, koje će vas još duuugo podsjećati na vesele subotnje maškarane zabave u Crikvenici. Ne zaboravite da još samo ove subote možete kušati ukusna jela u sklopu „Maškaranih večera“ (kontakt za rezervacije stolova: 091 350 5990).  

U nedjelju, 16. veljače, u 15 h počinje zabavno poslijepodne za naše najmlađe i njihovu pratnju - čajanka i  tombola u Hotelu „International“ u centru Crikvenice.  
Još je malo vremena preostalo do zatvaranja posebne ponude smještaja i ovogodišnje „Vesele maškarane škrinjice“, koja nudi razne pogodnosti i popuste, a detalji se mogu pronaći na letku Maškara 2020. i www.maskare.net.

Također, uskoro će i maškarani „City bus“ provoziti svoje zadnje goste, a kako ne biste zakasnili i propustili veseli maškarani đir, potražite raspored na www.maskare.net.  

 

Podijelite