U subotu i nedjelju 18. memorijalni košarkaški turnir "Marino Pađen"

U spomen na tragično preminulog košarkaša "Crikvenice" Marina Pađena i ove se godine održava memorijalni košarkaški turnir koji nosi njegovo ime.
- Predstoji nam u Crikvenici vikend pun košarke, druženja, ponovo obnavljamo sjećanje na našeg Marina. Čast nam je što turnir nosi njegovo ime i šta ga se sjećamo i na sportskom terenu, upravo tamo gdje je volio predano provoditi svoju mladost. Na turniru ćemo ugostiti naše sportske prijatelje iz KK "Valpovo", KK "Belišće", KK "Kraljevica", KK "Kastav", KK "Maksimir" i KK "Škrljevo", a sudjelovat će i naše klupske ekipe. - poručuju organizatori iz Košarkaškog kluba "Crikvenica". 
Košarkaški vikend nudi i službeni final four Kadetske lige PGŽ na kojem će MVP završnice biti nagrađen Marinovim trofejem. Na final four su se plasirali KK "Kvarner 2010", KK "Kastav", KK "Jadranka" (Mali Lošinj) i KK "Crikvenica". Utakmice se većim dijelom igrati u dvorani OŠ Zvonka Cara, dok mlađi kadeti igraju u dvorani Srednje škole dr. Antuna Barca. 
Nastojati ćemo biti čim bolji domaćini našim gostima te pozivamo sve ljubitelje sporta i košarke, Marinove prijatelje i suigrače da dođu pogledati turnir na kojem će moći vidjeti puno talentirane košarkaške mladosti. - pozivaju iz KK "Crikvenica".

Raspored utakmica

Dječac i- subota - dvorana OŠ Zvonka Cara
- 10:00: Kraljevica- Kastav
- 12:00: Crikvenica- Valpovo

Dječaci - nedjelja - dvorana OŠ Zvonka Cara
- 10:00 - utakmica za treće mjesto
- 12:00 - utakmica za 1 mjesto

Mlađi kadeti - subota - dvorana SŠ dr. Antuna Barca
- 10:00: Maksimir - Kraljevica
- 11:30: Kraljevica- Škrljevo
- 13:00: Škrljevo- Maksimir

Final four kadetske lige - subota - dvorana OŠ Zvonka Cara
- 17:00: Kvarner- Jadranka
- 19:00: Crikvenica - Kastav 

Final four kadetske lige - nedjelja - dvorana OŠ Zvonka Cara
- 14:00: utakmica za 3. mjesto
- 16:00: utakmica za 1. mjesto

crikva.hr

Podijelite