U srpanj ulazimo mnoštvom događanja na Rivijeri Crikvenica

Pregled zbivanja na Rivijeri Crikvenica ovoga vikenda:

GROOVY NIGHTS, 5.7.2024., 21:00, Crikvenica – centar
Ako do sada još niste, upoznajte naše kreatore vrhunske zabave i dobroga groovea. Glazbeni sastav „Grooversi“ su tu kako bi vam tijekom srpnja i kolovoza dizali razinu endorfina. Pripremite plesne cipele, uvježbajte glasnice jer vaš je zadatak da centar Crikvenice i Selca održavate u najboljoj plesnoj atmosferi. Za početak, vidimo se u petak u Crikvenici!

NA TANJUR IZ MORSKIH DUBINA, 5.7.2024., 20:00, Selce – centar 6.7.2024., 20:00, Jadranovo – riva Mulina
Ova ribarska fešta, koja će se tijekom ljetnih mjeseci održavati u Selcu i Jadranovu, zasigurno je jedan od razloga za posjet Rivijeri Crikvenica. Osim u morskim delicijama, imat ćete priliku uživati i u glazbenim nastupima. Ovaj tjedan će vas zabavljati glazbeni sastav „Insula“. U petak, 5. srpnja, očekuje vas nastup zbora KUD-a „Neven“ Selce i Folklornog društva „Erd“ iz Mađarske od 20:00 sati, nakon čega kreće prava ribarska fešta u centru Selca!

FESTIVAL ULIČNIH ZABAVLJAČA CRIKVART, 6.7.2024., 20:00, Crikvenica – centar
9. po redu Festival uličnih zabavljača „CrikvArt“ okuplja izvanredne performere na više lokacija u centru grada. Dođite, pronađite ih, uživajte u promatranju ili budite aktivni sudionik!

SELCE OPEN 2024., 6.7.2024., 12:00, Selce - akvatorij
Jedriličarski klub (Yaht Club) „Jadro“ iz Selca i u ovoj godini ugostit će svoje prijatelje i sportske rivale na regatnom polju ispred Selca, na regati „Selce Open 2024.“. Start regate je, kao i svih dosadašnjih godina, predviđen točno u podne prve subote u srpnju.

crikva.hr

Podijelite