U petak slikanje uz poeziju i vino u selačkoj knjižnici

Gradska knjižnica Crikvenica, Ogranak Selce vas poziva u petak 12. srpnja 2024. godine s početkom u 19:00 sati na apstraktnu radionicu slikanja uz poeziju i vino, autorice Mare Majstorović.
Naša sugrađanka Mara Majstorović edukatorica je za interpersonalne vještine i osobni rast i razvoj te autorica programa kreativnih radionica uz vino. Ona slika i piše poeziju i na kreativnim radionicama odvodi polaznike u dimenziju kreativnosti koju svaki čovjek posjeduje samo je mnogi još nisu otkrili ili žive u uvjerenju da nemaju talent i tu vještinu.
S Marinim stihovima ponovo ćete kroz zbirku pjesama „S druge strane duge“ otkriti maštu, opustiti se i prepustiti kreativnom činu i uz kapljicu dobrog vina zaustaviti vrijeme, odmaknuti se od stvarnosti i stvoriti svoje remek djelo. Dodamo li da je Majstorović NLP coach i internacionalna master trenerica NLP -a (NLP praktičarskog treninga za optimizam), njena se kreativnost upotpunjuje modeliranjem izvrsnosti i moćnim riječima koje liječe dušu i pokreću u smjeru optimizma i dobrih emocija.
Zbog ograničenog broja sudionika obavezne su prijave na mail: [email protected]

crikva.hr

Podijelite