U nedjelju startaju odbojkašice "Crikvenice"

Odbojkašice "Crikvenice" počinju novu natjecateljsku sezonu u nedjelju 15. listopada. U prvoj službenoj utakmici ove sezone igraju kup-utakmicu protiv ekipe Odbojkaškog kluba „Rječina“. Utakmica se igra u nedjelju 15.10. u Gradskoj sportskoj dvorani Crikvenica s početkom u 18:00 sati.

Seniorska ekipa Ženskog odbojkaškog kluba „Crikvenica“ u ovoj novoj sezoni će se nastaviti natjecati u 1.B hrvatskoj odbojkaškoj ligi zapad. U tom rangu nacionalnog natjecanja ŽOK „Crikvenica“ se je natjecao i prošle sezone u kojoj je seniorska ekipa zauzela vrlo dobro 5. mjesto u poretku klubova.
U odnosu na prošlu sezonu seniorska ekipa je doživjela izvjesne promjene. Nekoliko djevojaka je napustilo klub zbog prijelaza u druge klubove, preseljenja u druge sredine radi studija ili zbog povreda (Gea Glavan, Lara Nikolić, Linda Mađerić, Matea Mikulec, Dorotea Šimić).
U novu sezonu klub ulazi s novih 5 djevojaka, koje su u seniorsku ekipu prešle iz mlađih uzrasnih kategorija kluba (Amelie Luna Frković Kršul, Kristiana Pecolaj, Renata Polić, Matija Puljić i Nikolina Zgombić). Treninzima su se aktivno vratile i neke djevojke koje su bile privremeno pauzirale, pa će i one ove sezone konkurirati za seniorsku natjecateljsku ekipu (Hana Džinić, Marta Džinić i Sanja Malatestinić).
U ekipi su i standardne igračice iz prošle sezone (Aleksandra Kovačević (ex Kolmanić), Laura Mađerić, Paola Škraljsky, Nermina Tatar i Korina Žužić, te novopridošla Marta Šarčević, studentica iz Rijeke.

Foto: Igor Ivančić
crikva.hr

Podijelite