Suradnja "Eko Murvice" i Hrvatskog rukometnog saveza gluhih i nagluhih

1 - Lovorko Gržac i Oliver Lušić

Od 7. do 15. srpnja ove godine Crikvenica i Gradska sportska dvorana bit će domaćin hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji gluhih i nagluhih, tijekom njihovih reprezentativnih treninga.
Hrvatska rukometna reprezentacija gluhih aktualni je svjetski prvak, a naš sugrađanin i igrač „Mornara-Crikvenica“ Oliver Lušić je kao predsjednik Hrvatskog sportskog saveza gluhih i kapetan rukometne reprezentacije gluhih, prigodom potpisivanja ugovora o suradnji izjavio:
-
Izuzetno nam je drago što smo postigli dogovor s „Jadranom“ i „Eko Murvicom“ s kojim smo vrlo zadovoljni i vjerujem da je ovo jedan početak duže suradnje. Crikvenica u potpunosti ispunjava sve naše uvjete za kvalitetne pripreme povodom odlaska reprezentacije na Europsko prvenstvo u Kopenhagenu, ali i za 2021. godinu kada nas očekuju Olimpijske igre gluhih u Brazilu.
Direktor „Eko_Murvice“ Lovorko Gržac također je iskazao zadovoljstvo suradnjom:
- Drago mi je da je Hrvatski sportski savez gluhih odabrao Crikvenicu i našu dvoranu za trening hrvatske rukometne reprezentacije gluhih i nagluhih. Nažalost, malo je poznato u javnosti kako su naši reprezentativci koji nam ove godine dolaze u Crikvenicu prvaci svijeta, a titulu su osvojili 2018. godine u Brazilu pobijedivši Rusiju u finalu. Ovo je važan korak ka početku dugoročne suradnje između „Eko Murvice“ i Hrvatskog sportskog saveza gluhih, jer već na prvom projektu našli smo vrlo brzo zajednički jezik.
Mi ćemo i dalje kao firma, koje je bila dobitnik nagrade Indeksa društveno odgovornog poslovanja, podržavati sportske klubove i iz našeg Grada ali i ovakve saveze čiji su sportaši sigurno najbolji ambasadori sporta, zdravog načina života i naše domovine. – smatra Gržac.

crikva.hr

Podijelite