"SuperCover Band" u petak u "Sabbiji"


Bez dobre glazbe nema ni dobrog provoda. A i jednog i drugog bit će u izobilju na terasi crikveničkog restaurant&lounge bara "Sabbia", gdje će u petak od 22 sata zasvirati SuperCover Band!
Ovaj atraktivni riječki band svojim energičnim klupskim nastupom jamči vrhunsku svirku i odličnu atmosferu. Kao što im i ime kaže, sviraju strane, ali i domaće uspješnice i to rade zbilja fantastično. Na repertoaru im se uglavnom nalaze strani hitovi s top ljestvica te pop, rock i funk standardi 80-tih i 90-tih, što je i pretežito obilježje ove ekipe. Izvode i domaću glazbu, odnosno onu s prostora „ex Yu“, a probrani su samo kvalitetni izvođači poput Tonyja, Massima, Olivera, Dine Dvornika, "Parnog valjka", "Bijelog dugmeta" i drugih glazbenika žanrovski smještenih u orbitu pop-rock izričaja.
Osim u raznovrsnost repertoara te sviračke i vokalne sposobnosti, posjetitelji "Sabbije" uvjerit će se i u njihov živopisan vizualni identitet kojeg je osmislio čuveni Juraj Zigman. Šestorica vrsnih glazbenika koji čine "SuperCover Band" nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Svakim nastupom publici pružaju izvanrednu svirku i sjajnu zabavu, što ovaj petak očekuje i goste restaurant&lounge bara "Sabbia".
Ulaz na ovaj koncert je besplatan, kao i na one koji slijede – idući petak nastupa "L'amour acoustic trio", a 7. listopada "The Frajle".
Stol je moguće rezervirati pozivom na brojeve 097-767-5356, 097-6585-958 ili 091-2851-864.

crikva.hr

Podijelite