"Sabbia" do Uskrsa nudi atraktivan program različitog sadržaja

Dok većina crikveničkih ugostitelja spava dubokim zimskim snom, ni ne pomišljajući da svoje poslovanje protegne i malo dulje od unosnih sezonskih dana, postoje iznimke koje o Crikvenici ne promišljaju samo kao o ljetnoj destinaciji.
Za cjelogodišnje poslovanje opredijelio se tim mladosti i iskustva koji predvodi Robert Josip Manestar. Restaurant&bar „Sabbia“ smješten uz samo more na crikveničkoj glavnoj gradskoj plaži je adut raznolike ponude u uspavanoj destinaciji, ove zime svakako. Promišljajući što napraviti da se premoste zimski mjeseci u kojima u Crikvenici vlada mrtvilo, Manestar i njegovi kolege i djelatnici osmislili su program skoro svakodnevnih događanja u „Sabbiji“, koji će trajati od sredine siječnja pa sve do Uskrsa:
- Misao vodilja bila nam je nešto napraviti da se u Crikvenici obogati društveni život, koji je znamo, poprilično siromašan. ⁠Preuređenjem „Sabbije“ dobili smo optimalne uvjete za organizaciju različitih događanja kakvih je dosad bilo vrlo malo. ⁠Nastojali smo da program bude raznolik i da se nađe za svakoga ponešto te da program ima svoj kontinuitet iz dana u dan.
Što to konkretno znači?
- Skoro svaki dan u tjednu bit će rezerviran za neko događanje, pa će se tako svakog ponedjeljka u „Sabbiji“ održavati pub-kvizovi, točnije rečeno crikvenička pub-kviz liga, u kojoj će moći sudjelovati ekipe ne samo iz Crikvenice već i iz ostalih mjesta. Jaka organizacijska ekipa u kojoj su Tea Rosić, Ivica Šubat, Katarina Stojević i Ivica Malatestinić obavlja zadnje pripreme i s prvim pub-kvizom bi krenuli u ponedjeljak 22.1. i nastavili sve do 25.3. kad je na rasporedu veliki finale.
- Utorkom planiramo edukacije iz različitih područja od enologije, gastronomije i srodnih sadržaja, u kojima će sudjelovati vrhunski predavači širokog spektra tema iz prije navedene domene.
- Četvrtkom su na rasporedu ležerne književne večeri koje će moderirati naš poznati književnik Nikola Petković, a prvi gosti u četvrtak 18.1. su Damir Martinović Mrle i Ivana Mazurkijevič. U četvrtak tjedan dana poslije, 25.1. gostuje Aleksandar Stanković, a nakon njega svakog četvrtka slijede novi zanimljivi gosti.
- Petak je dan za smijeh i opuštanje nakon radnog tjedna, pa ćemo tako petkom navečer ugostiti naše poznate stand-up komičare. Već 19.1. dolazi nam legendarni Željko Pervan, a u petak 26.1. moći ćete se zabaviti uz Rijecanina Danka Ažića i tako redom sve do uoči Uskrsa.
- „Sabbia“ svaku drugu subotu nastavlja uspješan serijal gourmet dining expirience, a prvi gost 27.1. je izvrsni chef Damir Tomljanović.
Nadam se da će ovi sadržaji izazvati zanimanje naših sugrađana, a možda potaknuti i neke druge inicijative koje nedostaju u našem gradu. – rekao je Manestar.

crikva.hr

Podijelite