Ramiz Džekić: Dokle god postoji šansa nećemo se prestati nadati

1 - Trener Ramiz Džekić i Antonela Kalčić
2 - Nika Car
3 - Ramiz Džekić

Rukometašice „Murvice“ večeras u Gradskoj sportskoj dvorani igraju prvu utakmicu drugog dijela prvenstva na domaćem terenu. U goste im dolazi vrlo jaka ekipa „Sesvete Agroproteinka“ koja se nalazi u gornjem dijelu ligaške ljestvice.
Naše rukometašice su u nastavku prvenstva odigrale dvije utakmice - jednu iz zadnjeg kola prvog dijela prvenstva (protiv „1234 Virovitice“) i jednu iz prvog kola drugog dijela (protiv„Lokomotive“), obje u gostima. Zabilježile su dva poraza i nalaze se na zadnjem mjestu na ligaškoj ljestvici sa zaostatkom od 8 bodova do ekipa koja ostaje u prvoligaškom društvu.
Izgledi za ostanak u ligi su mali, ali ekipa „Murvice“ se ne predaje, što potvrđuje i njihov trener Ramiz Džekić:
- Unatoč tome što imamo značajan bodovni zaostatak bit ćemo optimisti, dokle god postoje i najmanje teoretske šanse za naš ostanak u ligi. Do kraja natjecanja se igra još 12 kola, u igri su 24 boda i sportski je nadati se.
Neupitno je da će ekipa dati svoj maksimum, pa tako i u večerašnjem ogledu protiv „Sesvete  Agroproteinke“. Zadnje odigrane utakmice, posebno ona u Kupu protiv „Bjelovara“ odigrali smo dobro i to je ono što je unijelo dobru atmosferu u ekipu. Konsolidirali smo se nakon jednog kriznog razdoblja, a ozlijeđene igračice su u najvećoj mjeri zaliječile ozljede, pa ćemo večeras istrčati u najjačem sastavu. Dolazi nam ekipa iz gornjeg doma hrvatskog ženskog rukometa, ali naše su igračice izuzetno motivirane i sigurno ćemo imati prilike vidjeti  lijepu rukometnu predstavu. – rekao je trener Džekić.
Utakmica između "Murvice" i "Sesvete Agroproteinke" igra se večeras u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 18:00 sati.

Ivica Šubat

Podijelite