Pred nama je World Wellness Weekend


Sunčani dani u rujnu na Rivijeru Crikvenica privukli su veliki broj šetača, sportaša, rekreativaca i zaljubljenika u prirodu. To i ne čudi obzirom da je Rivijera Crikvenica lijepa u svako godišnje doba, a jesensko ruho koje ova destinacije polako oblači, nudi jedinstveni doživljaj i nezaboravnu avanturu.
Uživanje u prirodi Turistička zajednica Grada Crikvenice obogatila je organiziranjem brojnih nenaplatnih rekreativnih aktivnosti na otvorenom, a tu je ponudu predstavila i uključivši se u program World Wellness Weekend.
Radi se o programu koji potiče profesionalne wellness lidere u ugostiteljstvu, fitnesu, ljepoti i turizmu diljem svijeta da otvore svoja vrata i pokažu stručnost svojih timova te na taj način podignu vlastitu kvalitetu i ponude kreativne načine wellness i outdoor iskustva. World Wellness Weekend program nadahnjuje i osnažuje milijune ljudi diljem svijeta kroz tisuće zabavnih, besplatnih i smislenih aktivnosti u više od 120 zemalja svijeta.
Inspiraciju za pridruživanje ovom programu, TZG Crikvenice je pronašla u brojnim prirodnim ljepotama rivijere te kvalitetnim i iskusnim fitness trenerima čiji će spoj svim posjetiteljima pružiti nezaboravni doživljaj pa je za vikend 18. i 19. rujna pripremljen sljedeći program:

SUBOTA
10:00-11:00: Funkcionalno vježbanje na otvorenom – okupljanje na plaži hotela „Kaštel“
             
16:30-18:00: Aktivna šetnja u prirodi – okupljanje na Trgu Stjepana Radića
 

NEDJELJA
10:00-11:00 Grupni trening uz more - okupljanje na plaži hotela „Kaštel“
                   
16:30-18:00 Trening u prirodi - okupljanje na Trgu Stjepana Radića
 

Aktivnosti su usmjerene na goste Rivijere Crikvenica, ali i za sve zaljubljenike u aktivnosti na otvorenom. U slučaju lošeg vremena aktivnost se otkazuje. Prijave i informacije na: [email protected].  
Priroda i zdravlje su uvijek u modi pa Vas pozivamo da se uključite u aktivne programe World Wellness Weekenda u Crikvenici! Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice Partneri projekta: Concept GYM, Move up Crikvenica.

 

crikva.hr

Podijelite