Ove subote u "Sabbiji" gostuje Saša Began

Ove subote nastavlja se ciklus gostovanja vrhunskih hrvatskih chefova i chefica u popularnoj "Sabbiji". Nakon što su se gosti "Sabbije" mogli upoznati s delicijama koje su pripremali Mario Mandarić i Katarina Vrenc, ove će subote gourmet dinnig experience biti u režiji renomiranog chefa Saše Begana.

Saša Began prema vodiču Gault&Millau nosi laskavi epitet – veliki chef sutrašnjice, uz niz priznanja i i visokih ocjena u eminentnim gastronomskim vodičima poput Michelinovog i Gault&Millaua, a prošle je godine na Danima hrvatskog turizma osvojio laskavu titulu kuhara godine.

Chef Saša Began će u subotu u "Sabbiji" naglasak staviti na mediteranske delicije, pa će tako meni izgledati ovako:
- poširani filet sipe,
- drugi slijed sastojat će se od butarge i dimljenih dagnji koje će se u ovom jelu naći kao punjenje tortellinima
- za glavno jelo bit će poslužen odležani filet brancina
- za desert će biti poslužen tiramisu, ali u ovom slučaju u sezonskoj varijanti od bundeve.

Cijena po osobi iznosi 60 eura, a rezervacije se primaju na +385-97-6585-958.

crikva.hr

Podijelite