Mladi košarkaši iz Valpova najbolji na 17. Memorijalu Marina Pađena

Sedamnaesti po redu Memorijalni turnir Marino Pađen, koji se tradicionalno svake godine organizira u spomen na tragično stradalog mladog košarkaša "Crikvenice", održan je prošlog vikenda u sportskoj dvorani OŠ Zvonka Cara u Crikvenici.
Na turniru su nastupili mladi košarkaši iz Valpova, Krka, Kastva i Crikvenice raspoređeni u dvije dobne skupine - dječaci rođeni 2011. godine i dječaci rođeni 2013. godine.
Nakon zanimljivih susreta u subotu i nedjelju dobili smo pobjednike, u obje kategorije najbolji su bili mladi košarkaši iz "Valpova". Košarkaši "Crikvenice" koje su vodili treneri Iva Suden i Dalibor Latin predstavili su se u lijepom izdanju i nestrpljivo očekuju nova nadmetanja sa svojim vršnjacima. Spomen medalje mladim košarkašima predala je Marinova sestra Maja Pađen.

Poredak - dječaci 2013.g:
1. VALPOVO
2. KASTAV
3. CRIKVENICA

Rezultati:
VALPOVO - CRIKVENICA 52:10
"Crikvenica": Buneta 6, Jeličić 2, Stojević 2, Avdagić, D. Domijan, I. Domijan, M. Domijan, Mašić, Lončarić, Tarčin
KASTAV - CRIKVENICA 36:18
Crikvenica: Buneta 12, Stojević 4, Tarčin 2, Jeličić, D. Domijan, I. Domijan, M. Domijan M, Avdagić, Lončarić, Mašić

Poredak - dječaci 2011.g :

1. VALPOVO
2. KRK
3. CRIKVENICA
4. KASTAV

Rezultati:
VALPOVO - CRIKVENICA 46:25
"Crikvenica": Gencel 8, Latin 6, Barnjak 5, Zoričić 2, Dragojević 2, Brus 2, Damiš, Ljubobratović, Dražić, Ninković, Blažičević, Novković
CRIKVENICA - KASTAV 43:35
"Crikvenica": Latin 16, Gencl 15, Novković 8, Barnjak 2, Ljubobratović 2, Zoričić, Dragojević, Brus, Damiš, Dražić, Ninković, Blažičević

crikva.hr

Podijelite