Kreće jesenski ciklus "Morskog konjića"

Nakon pauze koja je trajala od kraja kolovoza, nastavljena je škola plivanja i vaterpola u organizaciji Vaterpolo kluba "Crikvenica" pod nazivom "Morski konjić"
- Projekt "Morski konjić" nije samo "ljetna priča" nego je zamišljen kao trajna platforma kroz koju će crikvenička djeca učiti plivati i održavati se na vodi. Na taj način cilj nam je potaknuti djecu da u najranijoj dobi savladaju vještinu plivanja, proširimo bazu crikveničkih plivača i vaterpolista, budući će djeca imati mogućnost baviti se i jednim i drugim sportom te kroz povećanje masovnosti vodenih sportaša još više aktualizirati potrebu izgradnje zatvorenog bazena u Crikvenici. - ističe Zoran Brozičević, predsjednik VK "Crikvenica".
Vaterpolo klub "Crikvenica" želi oformiti ekipu vaterpolskih "mlađih nada", tako da ovim putem pozivamo sve djevojčice i dječake u dobi od 4 godine i starije da nam se pridruže. Uz vodstvo trenerica Ive Valerie Ornik i Bianke Marie Ornik djeca će usvajati osnove održavanja na vodi, kretanja kroz vodu i plivanja.

Za sve informacije molimo kontaktirajte nas na broj 099/851 5443 (Iva Valeria Ornik) ili na mail: [email protected]

 

Podijelite