Košarkašice "Arxa Crikvenica" danas u Kraljevici protiv "Zadra"

Danas košarašice "Arxa Crikvenica" u sportskoj dvorani u Kraljevici s početkom u 15:30 sati igraju posljednju utakmicu prvog dijela sezone u Prvoj ženskoj ligi protiv ekipe "Zadra".
Utakmicu najavljuje njihov trener Krešimir Kozlevčar:
- Pobjeda bi nam donijela drugo mjesto i priliku za većim ambicijama u drugom dijelu sezone. O samom protivniku možemo reći da igramo protiv kluba koji zna kako igrati najviši ligaški nivo u hrvatskoj košarci i kojeg jako respektiramo. U svojim redovima imaju odličnu Josipu Zovko koja bi i sada bez većih poteškoća mogla igrati u Premier ligi što dovoljno govori o ambicijama Zadranki za ovu sezonu.
Nažalost, u našim redovima nemamo uvjete za ovako zvučna pojačanja pošto smo klub s najmanjim proračunom u Prvoj ženskoj ligi. Žalosno je da u našim redovima imamo djevojku koja nas je svih obradovala ovo ljeto s brončanom medaljom na europskom natjecanju (Viktoria Rogić) te da i dalje naš klub prolazi kroz konstantna dokazivanja, a ove godine igramo natjecanja u gotovo svim kategorijama od mini basketa do seniorki. Još jedna naša igračica koja je prošla našu školu košarke (Elena Peričić) uspješno igra na Salem Universityu u Americi te joj ovim putem želimo svu sreću i da samo tako nastavi jer smo jako ponosni na nju.
Od seniorskih klubova naša ekipa ima najmanja sredstva iz gradskog proračuna, a igramo i veći rang natjecanja od nekih klubova u Gradu Crikvenici, a to je za postavljanje ciljeva na početku sezone od ključne važnosti.
Kako god bilo, za naše cure želimo da odigraju onako kako su pokazale da mogu u svim utakmicama do sada i da daju sve od sebe. Smatram da želje i volje neće nedostajati i na njima je da uživaju u ovom trenutku kada se bore za nešto više.
Utakmica se igra u Kraljevici (nedjelja u 15:30) pošto imamo čak šest igračica iz Kraljevice. Suradnjom s KK "Kraljevica" smo pokazali da, osim što naše djevojke iz Crikvenice putuju na ples u "Dance Queen" tako i košarkašice mogu napraviti uspješnu suradnju s drugim klubom jer na kraju sve to radimo zbog djece i povećanja programa kroz druženja, utakmice i putovanja. Nadamo se velikoj podršci na tribini jer su cure to zaslužile.

Podijelite