Karla Ivčić osvojila "Opatija Open" u najmlađoj kategoriji

Prošlog vikenda u Opatiji je održan jaki stolnoteniski međunarodni turnir "Opatija Open". Uz stolnotenisače iz Hrvatske nastupili su i stolnotenisači iz Srbije, Belgije, Maldiva… Na dvodnevnom turniru nastupilo je nešto malo manje od 400 igračica i igrača raspoređenih u 12 kategorija.

Mladi stolnotenisači "Svetog Jakova" nastupili su u kategorijama najmlađih kadeta i kadetkinja, mlađih kadeta, mlađih juniorki i juniorki.
U kategoriji najmlađih kadetkinja Karla Ivčić je uvjerljivo, bez izgubljenog seta na turniru, osvojila prvo mjesto i to pobijedivši u finalu igračicu iz Donjeg Miholjca.
U kategoriji najmlađih kadeta nastupili su David Ahel, Gabriel Gržac i Matija Milošević. David i Gabriel prolaze skupine, prolaze šesnaestinu finala, ali su obojica zaustavljeni u osmini finala, David od igrača iz Jastrebarskog, dok je Gabriel zaustavljen od igrača iz Belgije koji na kraju turnir završava kao treći.
U kategoriji mlađih kadeta nastupili su Vid Košćić, Mateo Košta i Gabriel Gržac. Skupinu jedino prolazi Mateo, ali ga zaustavlja igrač iz Donje Stubice u šesnaestini finala.
Na turniru su u kategoriji juniorki nastupile i sestre Matilda i Veronika Salma, međutim nisu prošle skupinu. Matilda je nastupila i u kategoriji mlađih juniorki, ali je također zaustavljena u skupini.

crikva.hr

Podijelite