Davor Lončarić glasovao za Marijetu Lekaj i Karla Šabana

Davor Lončarić

Predsjednik Jedriličarskog kluba „Jadro“ Davor Lončarić, izabrao je najbolje sportaše Grada Crikvenice u 2019. godini. Davor Lončarić svoj glas u našem izboru nije mogao dati jedriličarima i jedriličarkama.  

Izbor Davora Lončarića je sljedeći:

- najbolji sportaš: KARLO ŠABAN (Boćarski klub „Sveti Jakov“ Jadranovo)
- najbolja sportašica: MARIJETA LEKAJ (Ženski Rukometni klub „Murvica“)
- najbolja muška momčad: Rukometni klub  „MORNAR-CRIKVENICA“
- najbolja ženska ekipa: Ženski rukometni  klub „MURVICA“
- najbolji sportaš mlađih kategorija: LOVRO ŠIPEK (Boćarski klub „Sveti Jakov“ Jadranovo)
- najbolja sportašica mlađih kategorija: DILJA LEKAJ (Ženski rukometni klub „Murvica“)  

Kakva je bila protekla godina u ŠRK „Oslić“ pitali smo Lončarića?
- Kad se sve sagleda, smatram da je to bila najuspješnija godina u dosadašnjoj povijesti kluba. Nabavkom klupskog krstaša napravili smo značajan iskorak i sudjelovali na nekoliko regata na kojima smo postigli dobre rezultate. Zabilježili smo porast broja članova, a naša škola jedrenja postala je stabilan projekt. Sudjelovali smo u nizu drugih aktivnosti važnih za jedriličarski sport i našu maritimnu kulturnu baštinu, čime se posebno ponosimo. U protekloj godini obilježili smo i 20. godišnjicu organiziranje regate „Selce Open“, koja je iz godine u godinu sve bolja i masovnija.

Što je obilježilo sportsku 2019.g. u Gradu Crikvenici?
- Sportsku 2019. godinu u Gradu Crikvenica obilježili su prije svega odlični rezultati boćara i jedriličarki na međunarodnom planu, te nastupi rukometašica „Murvice“ i rukometaša „Mornara-Crikvenica“ u vrlo jakim ligaškim natjecanjima. Značajno je da su oni vratili publiku u Gradsku sportsku dvoranu koja je opet imala prilike gledati vrhunske rukometne utakmice. Godinu je obilježio i početak korištenja sportske dvorane Osnovne škole Zvonka Cara. Istaknut ću i da je godinu obilježio i odlazak Zvonimira Kutije iz crikveničkog rukometa. – rekao je Lončarić,

crikva.hr      

Podijelite