Danas se na Gradskom plivalištu igra "Divlja liga - Bukijev memorijal"

Danas će se na Gradskom plivalištu u Crikvenici u organizaciji Vaterpolo kluba "Crikvenica" održati 13. po redu crikvenička vaterpolska "Divlja liga - Bukijev memorijal".
Program počinje u 12:00 sati utakmicama Divlje lige u kategoriji juniora (igrači do 15 godina starosti)u kojoj su prijavljene 4 ekipe.
Središnji dio programa je turnir u kategoriji seniora koji počinje u 15:00 sati. Prijavljeno je 6 ekipa, koje će biti podijeljene u dvije konferencije (istočnu i zapadnu), ovisno o tome na kojem terenu će igrati.
Na crikveničkoj Divljoj ligi mogu nastupati samo domaći aktivni vaterpolisti i amateri, a igrat će sljedeće ekipe:
- "Trgovina Golman" - debitanti Divlje lige predvođeni voditeljem i kapetanom ekipe Franom Pavlićem. Iako nastupaju prvi put od njih se mnogo očekuje budući u svojim redovima imaju čak 5 mladih prvotimaca VKC-a.
- "Jadranka" - ekipa koja inače u svojim vitrinama ima dva naslova pobjednika Divlje lige. Ova ekipa sastavljena je uglavnom od crikveničkih košarkaša. Injekciju svježe krvi u ekipi dobili su s Božem Galićem, inače prvotimcem VKC-a. Izuzetno kvalitetna ekipa, pokrivena dobro na svim pozicijama.
- "Caffe-bar Happy" - ova ekipa predstavlja društvo koje se uglavnom može vidjeti u istoimenom popularnom ljetnom okupljalištu. Radi se o iskusnoj ekipi, sastavljenoj od prekaljenih bivših vaterpolista. Vaterpolski romantičari koji će sigurno i ove godine oduševljavati publiku svojim potezima u igri kao i dosjetkama na tribinama.
- "Domazzi" - ekipa koja sudjeluje na crikveničkoj Divljoj ligi redovito svake godine. Oslanjaju se isključivo na vlastite snage i Divlju ligu shvaćaju izuzetno ozbiljno. Osim Filipa Cvetkovića, tu su braća Kordiš i niz momaka svestranih sportaša. I ove godine će predstavljati ozbiljnu prijetnju svima.
- "Gornji kraj Prevara" - 2019. godine su ovi momci prvi put zaigrali na Divljoj ligi i nisu razočarali, čak štoviše oduševili su borbenošću i poštenim sportskim pristupom, kao i fair ponašanjem. Ove godine njihove redove odlučio je pojačati iskusni bivši vaterpolski internacionalac Krešimir Zubčić uz nekoliko iskusnih vaterpolskih asova.
- "Cipli" - najbrojnija ekipa crikveničke Divlje lige. Iznimno borbena ekipa sastavljena je uglavnom od crikveničkih rukometaša. Ovi dečki jako dobro plivaju i šutiraju na gol. Ove godine u njihovim redovima igrat će i nekoliko mladih crikveničkih vaterpolista, prvotimaca VKC-a.

Vidimo se na, vjerujemo do sada, najboljoj i najuzbudljivijoj Divljoj ligi! - poručuju iz Vaterpolo kluba "Crikvenica".

crikva.hr

Podijelite