Crikvenički maturanti proslavili 45. godišnjicu mature


Generacija 1977. crikveničke gimnazije (dva razreda) ovog vikenda u Selcu proslavila je 45. godišnjicu mature. Obilježavanje je započelo posjetom na grobove umrlih kolega Marine Brnjac Gržičić i Nina Frkovića te razrednice prof. Ljerke Kučan.  Zajedničkom druženju nazočio je  razrednik prof. Slobodan Gračaković koji se prigodnim riječima obratio svojim učenicima naglasivši da nas je prof. Kučan nažalost  napustila te je on od sada razrednik oba razreda. Ivica Malatestinić i Dubravka Radaljević Gačić kao predsjednici razreda također su se obratili kolegama i profesoru.

U generaciji 1977. godine su maturirala 42 učenika a na zajedničkom druženju bili su nazočni: Vesna Manestar, Stanka Car, Dubravka Mijalić, Dubravka Pobor, Mladenka  Buneta (Tonković), Marica Butković (Vukelić), Marina Katnić (Usihanov), Sonja Perica Meštrović, Deana Maček (Matković), Darko Hanik, Đurđica Krišković (Ježić),Dubravka Radeljević Gačić, Damir Rukavina, Nikica Sečen, Vladimir Savić, Ivica Malatestinić, Rajka Domijan (Prijić), Anđelija Petrović (Maksimović) i Marinko Malovoz.
Za istaknuti je da je ova generacija dala dva gradonačelnika Grada Crikvenice, a kako je na susretu dogovoreno ima kandidata i za trećega.

crikva.hr

Podijelite