7. CIHT konferencija 7. i 8. studenoga u hotelu "Katarina" u Selcu

1 - Vladimir Mozetič, Đulija Malatestinić i Marijana Biondić

U prostorijama Primorsko-goranske županije danas je održana press konferencija o 7. CIHT konferenciji koja će se održati sljedeći tjedan, 7. i 8.11.2019., u Hotelu Katarina u Selcu.
Konferenciju je otvorila pročelnica UO za zdravstvo Primorsko-goranske županije Đulija Malatestinić koja je naglasila da je Primorsko-goranska županija prepoznala važnost konferencije koja već godinama povezuje javni, privatni i sveučilišni sektor u cilju promicanja zdravlja i zdravstvenog turizma stoga ne čudi da se kroz godine profilirala kao prva konferencija o zdravstvenom turizmu u Hrvatskoj.
Nastavljajući u tom tonu, direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice Marijana Biondić istaknula je položaj  Crikvenice kao ključne destinacije turizma zdravlja s vrhunskim zdravstvenim ustanovama, raznovrsnom ponudom i kvalitetnim zdravstvenim uslugama. "Domaći i strani govornici iz različitih sektora na konferenciji pružiti će platformu za učenje i razvoj, posebice u segmentu brendiranja destinacije i medicinskih usluga”, rekla je Biondić.
Vladimir Mozetič, predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera, naglasio je praksu CIHT-a da kroz godine ugošćuje vrsne stručnjake iz cijelog svijeta iz respektabilnih organizacija s količinom znanja i informacijama korisnima za daljnji razvoj zdravstvenog turizma Kvarnera. Mozetič je naglasio da ove godine gostovanje stručnjaka poput onih iz prestižne Klinike u Clevelandu i Mayo klinike, uz priznate brand managere, čini dragocjen kapital u daljnjem napretku i brendiranju zdravstvenog turizma, a krovne organizacije poput Klastera pomažu da zdravstveni turizam Kvarnera dosegne zavidnu razinu i postane relevantna destinacija zdravlja regije.

Ovogodišnja, sedma po redu CIHT konferencija, organizira se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Ministarstva zdravstva, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Primorsko-goranske županije, Turističke zajednice Kvarnera, Grada Crikvenice i Jadrana d.d. Crikvenica.
CIHT konferencija tradicionalno donosi kvalitetnu suradnju i koordinaciju između zdravstva, turizma i marketinga te pruža vrhunsko znanje, stručne predavače i rasprave o svjetskim trendovima.

(izvor: web PGŽ)  

Podijelite