Vijesti

Svi sveti

Si sveti Ljudi i ženi put cimitera gredu, pune ruki rožic imaju svojeh pokojneh grobi gredu uredit i sveći važgat. Na cimiteru je puno grobi, tamo počivaju naši namileji zi ancipresi se daž toči, ko suzi tira kapi na oči. Va srcu tuga i spominjanja, saki spomenik svoju besedu zna.

Rivijera Crikvenica uspješna na Danima hrvatskoga turizma

Mila Lončarić, najbolja agencijska djelatnica, Damir Rukavina, gradonačelnik Grada Crikvenice i Marijana Biondić, direktorica TZG CrikveniceFoto 2: Crikvenička delegacija na Danima hrvatskog turizma Rivijera Crikvenica ovih dana slavi.

Dani hrvatskog turizma 2016.

Jučer je u Bolu na Braču počeo tradicionalni godišnji skup turističkih djelatnika nazvan Dani hrvatskog turizma (DHT), kojim se obilježava završetak jedne i početak sljedeće turističke sezone. Na dvodnevnom skupu analizirat će se turistička sezona 2016.

Važnost uključivanja mladih u politiku

Sudionici Konferencije u crikveničkoj Omorici: Barbara Opačak, Ivona Milinović, Dragan Vulin, Maja Grubišin, Ante Škrobica i Gracian Čop Koordinacija gradskih savjeta mladih Republike Hrvatske u suradnji sa Savjetom mladih Grada Crikvenice organizirala je konferenciju na temu: „Važnost...

Humanitarni koncert u Ledenicama

Humanitarni koncert kojim će se prikupljati sredstva za liječenje mladića Ivana Miloševića iz Ledenica, teško stradalog u prometnoj nesreći, održat će se u srijedu u 19 sati u Domu kulture u Ledenicama.