Mozaik

"Jelenina 2018." u Dramlju

Svibanj je mjesec koji je već tradicionalno rezerviran za različita događanja u Dramlju, posvećena zaštitnici mjesta, svetoj Jeleni.

Dani Dječjeg vrtića "Radost"

Dani Dječjeg vrtića Radost obilježavaju se svake godine krajem svibnja s ciljem prezentacije rada vrtića te promicanja važnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Program Dani DV Radost 2018.pdf

Vertikalno lice Platka

Platak je odlučio otkriti svoje proljeto lice! Pitate se koje je lice na redu? Red rošitlja, ugodne temperature, dobre muzike, radionice za najmlađe te ono najbitnije za sve ljubitelje aktivnog odmora u prirodi; tu su trail i biciklističke utrke! U subotu 19. svibnja 2018.

Međunarodni dan muzeja

ICOM (Međunarodni savjet za muzeje) u suorganizaciji s Prirodoslovnim muzejem Rijeka će povodom Međunarodnog dana muzeja predstaviti dva projekta s ciljem razvoja publike u muzejima: Participativni muzeji i Osvajanje teritorija muzeja. U muzejima uključenima u projekt moći će se u petak, 18. 5.

Danas počinje mjesec Ramazan

Ramazan je deveti mjesec hidžretskog kalendara koji muslimani i muslimanke provode u postu, suzdržavanju od hrane, pića, ružnog govora i ponašanja, a post počinje od zore i traje do zalaska sunca