Mozaik
30.09.2025.
Hedonistička ruta koja spaja specijalitete od plave ribe, kapljicu dobrog vina i šetnju prirodom.
26.09.2025.
Sudionici će uživati u 12 kilometara dugoj ruti koja povezuje devet eno-gastro postaja od Jadranova do Selc
25.09.2025.
Cilj utrke je promocija zdravog načina života u vidu bavljenja sportskom aktivnošću te boravka na svježem zraku
22.09.2025.
Thalassotherapia Crikvenica povodom Svjetskoga dana turizma u petak, 26. rujna organizira Dan otvorenih vrata, događanje nazvano "More zdravlja: lječilišni turizam u Thalassotherapiji Crikvenica".
20.09.2025.
Rivijera Crikvenica sinoć je službeno uplovila u još jedno izdanje jedinstvene manifestacije "Mjesec plave ribe", a prva večer donijela je nezaboravan spoj tradicije, vrhunske gastronomije i glazbenog ugođaja.
19.09.2025.
U subotu, 20. rujna 2025., drugoga dana manifestacije "Mjeseca plave ribe" u Crikvenici, posjetitelje očekuje prava kombinacija vrhunske gastronomije i dobre glazbe. Program započinje u 18:00 sati kulinarskim showom poznatog chefa Davida Skoke – Ribarevog sina...
18.09.2025.
Od 16. do 18. listopada 2025. Rijeka će postati novo središte IT industrije. Na dvjema lokacijama u centru grada, u hotelu Bonavia i na Veleučilištu PAR, održat će se konferencija Unlock Rijeka 2025 koja okuplja više od stotinu predavača iz Hrvatske, regije i šire Europe.
17.09.2025.
Turistička zajednica Grada Crikvenice zahvalila je posjetiteljima i građanima na odazivu i podršci ovogodišnjem "Ribarskom tjednu". Riječ je o jednoj od najpoznatijih manifestacija u regiji koja će iduće godine proslaviti svoje jubilarno, 60. izdanje.
16.09.2025.
Od 19. rujna do 19. listopada Rivijera Crikvenica ponovno postaje pozornica jedinstvene manifestacije „Mjesec plave ribe“, u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice i brojnih partnera, a koja je vezana za projekt „Cesta plave ribe“...
15.09.2025.
U subotu, 27. rujna 2025. ni slučajno nemojte propustiti spoj specijaliteta od plave ribe, vrhunskih kvarnerskih vina i rekreacije u predivnoj prirodi tik uz more,