Vijesti

Osumnjičen za prodaju marihuane

Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Sumnjiči se da je tijekom prosinca 2016. godine u dva navrata u Crikvenici prodao drogu marihuana.

Bura u slabljenju

U odnosu na jučerašnji dan jutros je vremenska situacija ipak nešto povoljnija. Bura je oslabila, nema padalina, međutim još uvijek prijeti olujnim udarima stoga valja biti oprezan, posebno u prometu. Prema prognozama do sutra bi se vremenska situacija u potpunosti trebala normalizirati.

Bura digla krov kuće u Ulici glagoljaša

Ne smanjuje se intenzitet bure koja puše na crikveničkom području. Na terenu su vatrogasci, djelatnici "Eko-Murvice" i komunalni redari koji rade na saniranju šteta.

Zima pokazale zube - vaše fotografije iz Jadranova i Crikvenice

Sudeći po fotografijama (prve tri fotografije) koje nam je poslao Vjekoslav Matetić, najgora vremenska situacija je u Jadranovu. Zanimljiv je i komentar našeg suradnika Slavka Matejčića, koji je uz fotografije iz Crikvenice poslao i sljedeći tekst:- Jutros sam uspio napraviti par fotografija...