Mozaik

Obilježeni Međunarodni dan obitelji i Majčin dan

Drugu godinu zaredom Međunarodni dan obitelji i Majčin dan, obilježavaju se panoramskom vožnjom brodom "Sfera", a u organizaciji Društva "Naša djeca", Grada Crikvenice i uz sponzorstvo Dječjeg vrtića "Radost" iz Crikvenice i Udruge invalida grada Crikvenice te "Marinero Toursa".

Proslava Međunarodnog dana obitelji u Centru Izvor Selce

Danas će se u Centru Izvor u Selcu s početkom u 16:00 sati održati proslava Dana obitelji. Ujedinjeni narodi su svojom rezolucijom 1993. godine, u cilju naglašavanja značaja obitelji kao temelja svakog društva, odnosno poticanja društva u cjelini da djeluje u korist obitelji...

Gostovanje izložbe 845°C Ad Turres u Zagrebu

Muzej Grada Crikvenice u suradnji s Arheološkim muzejom u Zagrebu te Institutom za arheologiju organizira izložbu 845°C Ad Turres koja se otvara u utorak, 9. svibnja u 12:00 sati u Arheološkom muzeju u Zagrebu, Trg Nikole Šubića Zrinskog 19. Izložba je 2014.

Diplome za 12 novih juniora-spasilaca

U okviru projekta "Sigurnost na vodi" Služba spašavanja života na vodi Hrvatskog Crvenog križa i Gradsko društvo Crvenog križa Crikvenica održali su tijekom ožujka i travnja brojne aktivnosti za djecu vrtićkog i školskog uzrasta.