Završena druga etapa – Mario stigao u Knin

Druga etapa projekta pod pokroviteljstvom „Valamar All You Can Holiday“, završila je tiho i bez vjetra uz savršen zalazak sunca na ulasku u grad Knin.
Jutro je započelo vožnjom automobilima do vrha Sv. Jure na Biokovu, od kuda je Mario započeo svoju drugu od devet etapa kroz Hrvatsku. Prošli smo kroz Omiš te posjetili ACI marine Split i Trogir, od kuda je Mario nakon ručka započeo posljednji dio vožnje do Knina. Članovi BK "Kairos" iz Trogira, Zoran Perić, Viktor Novak, Jerko Žunić, Ozren Čmrečnjak i Frane Perić ispratili su Marija, a dvojac Zoran Perić i Ozren Čmrečnjak došli su s njime do Knina. 
Mario Zubčić je nakon druge etape je rekao:
- Nakon onog jučer to je bilo za očekivati. Između ostalog plan je bio malo se poštedjeti, ali nisam siguran da sam uspio. Riješen još jedan dan. Sutra Knin-Skradin-Vodice-Zadar-Starigrad Paklenica 3/9. Hvala dečkima iz BK "Kairos" na podršci i zajedničkoj vožnji od Trogira do Visit Knin.
Mario je prošao 214 kilometara, uz prosječnu brzinu od 27,30 km/h i proveo 7 sati i 49 minuta na biciklu.
Visinska razlika od početka do kraja iznosila je 1973 metra.  

Treća etapa uz podršku Adriatic Croatia International Cluba povezuje Kninsku tvrđavu, kroz Nacionalni park Krku, uz posjet ACI marinama Skradin i Vodice te Općini Pirovac s Nacionalnim parkom Paklenica u Starigradu Paklenici.

Fotografije: Jan Mastrović 

     

Podijelite