U petak i subotu "Selce Street Art Festival"

Festival čiji su glavni akteri ulični zabavljači, pod nazivom Selce Street Art Festival, održavat će se u petak i subotu, 9. i 10. kolovoza u večernjim satima, i to na nekoliko lokacija u centru Selca.
Svojim će nas vještinama zadiviti Chris Blaze iz Australije, El Diabolero iz Austrije, Margherita Mischitelli iz Italije, Sara Twister iz Indije te Surprise Effect iz Francuske.
Australski izvođač Chris Blaze, poznat i kao „The Fire Ninja“, pripremit će impresivan „Blaze up Fire Show“, a njegovo ćemo umijeće vladanja vatrom moći pratiti u petak od 21:00 do 23:00 h te u subotu od 19:00 do 23:00 h.
Spoj klaunske komedije, akrobacije i žongliranja pod nazivom „Diabolissimo“ održavat će se u petak od 20:00 do 22:00 h i u subotu od 21:00 do 23:00 h.
Talijanka Margherita Mischitelli predstavit će svoj zabavan i šaljiv šou „Amore Pony“ u petak od 19:00 do 21:00 h te u subotu od 20:00 do 22:00 h, a njezine će akrobacije na CYR kotaču sigurno oduševiti publiku.
Vrhunska akrobatkinja i zabavljačica Sara Twister, koja već godinama osvaja cijeli svijet svojim akrobatsko-streličarskim nastupom, u Selcu će nam pokazati „Ready. Aim. Fire.“ u petak od 19:00 do 22:00 h i u subotu od 20:00 do 22:00 h.
Kako povezati svijet akrobatskim vratolomijama, komedijom i zaraznom pozitivnom energijom, pokazat će nam „Surprise Effect Show“, tijekom kojega i publika dobiva svoju ulogu.
Osim aplauza i osmijeha, jedina je nagrada ovih sjajnih umjetnika donacija publike u njihove šešire. Dakle, ako vam se svidio njihov nastup i ako su osvojili vaša srca, budite velikodušni.

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice Suorganizator: Eventagentur „Zeitenwanderer“ Pokrovitelji: Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.o.o.

LETAK_SSAF_VANJSKA_STRANA.pdf

LETAK_SSAF_UNUTARNJA_STRANA.pdf

crikva.hr

Podijelite