Zvonimir Maras i Karlo Šaban kandidati za nastup na Svjetskom prvenstvu u Monaku

Zvonimir Maras i Karlo Šaban - Boćarski klub "Sveti Jakov" Jadranovo

Novo veliko priznanje stiglo je na adresu Boćarskog kluba „Sveti Jakov“ iz Jadranova. Danas u Rijeci u Boćarskom domu Podvežica počinju pripreme najboljih mladih boćara Hrvatske koji će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u boćanju za juniore (U-18 i U-23).
Među pozvanima su i dvojica sjajnih mladih boćara „Svetog Jakova“ Zvonimir Maras i Karlo Šaban, a uz njih je izbornik reprezentacije Čedo Vukelić na pripreme još pozvao dvojicu boćara iz riječkog „Vargona“ – Matea Načinovića i Darija Juričića, dvojicu boćara iz Istre – Filipa Šarića i Vedrana Glavića, te dvojicu boćara iz Dalmacije – Ivana Ćorića i Duju Pirića.
Svjetsko prvenstvo u boćanju za juniore održat će se u Monaku od 29. studenoga do 3. prosinca 2016. a u sastavu reprezentacije Hrvatske će biti četvorica igrača. Već samo pozivanje u reprezentaciju Hrvatske je velika stvar za Zvonimira i Karla, klub iz Jadranova i trenera Vjekoslava Matetića. Podatak da još samo riječki „Vargon“ uz „Sveti Jakov“ ima dva reprezentativna kandidata najviše govori o odličnom radu u klubu, poglavito s mladim sportašima.

Ivica Šubat

Podijelite