Značajna pomoć Jakovarima od strane Hrvatskog boćarskog saveza

1 - Juniori "Svetog Jakova" s trenerom Vjekoslavom Matetićem
2 - Lovro Šipek
3 - Leon Brnić


Odličan rad i rezultati Boćarskog kluba "Sveti Jakov" prepoznati su i vrednovani su od strane Hrvatskog boćarskog saveza, Na sjednici Izvršnog odbora HBS-a održanoj 15. studenog 2021. godine donijeta je jednoglasna odluka o opremanju boćarskih centara za rad s mladima.
Kao nositeljima aktivnosti rada s mladima donacije će, uz BC Pazin kojem je oprema već uručena prilikom održavanja završnice Kupa europskih prvaka u Puli, biti uručene i ekipama:
- BC Sinj
- BS Šibensko-kninske županije
- BS Dubrovačko-neretvanske županije
- Boćarski klub "Čavle Škola boćanja"
- BK "Sveti Jakov" Jadranovo
Donacija boćarske opreme i rekvizita za svaki centar sastoji se od tepiha za brzinsko i precizno izbijanje, boća za brzinsko i precizno izbijanje te šest kompleta boća dimenzija prikladnih za kadete i juniore.

Ekipama BS Dubrovačko-neretvanske županije, BK "Čavle ŠB" i BK "Sveti Jakov" Jadranovo donacije će biti uručene tijekom održavanja završnice Hrvatske juniorske boćarske lige.

Završni turnir (Final four) Hrvatske juniorske boćarske lige održat će se u Rijeci u Boćarskom centru Podvežica, u nedjelju 21.11.2021., a domaćin turnira je BS PGŽ. Pravo nastupa na završnom turniru stekle su ekipe riječkog "Vargona", "Svetog Jakova", selekcija Dubrovačko-neretvanske županije i Boćarski centar Pazin. 
naslov prvaka Hrvatske brane juniori "Svetog Jakova".

crikva.hr

Podijelite