"Wine & Paint" u Boutique Hotelu Esplanade u Crikvenici

Pridružite nam se na jedinstvenom "Wine & Paint" događaju, koji će se održati u subotu, 25. svibnja 2024. godine, od 19:00 do 21:00 sat u čarobnom ambijentu Boutique Hotela Esplanade u Crikvenici.

Ovo nezaboravno večernje druženje savršena je prilika za sve, od početnika do iskusnih ljubitelja umjetnosti, koji žele svoje slikarske vještine podići na višu razinu ili se samo dobro zabavili u inspirativnoj i opuštenoj atmosferi. Naša gošća, renomirana umjetnica, Jelena Cetinja Vukelić, vodit će vas kroz proces stvaranja umjetničkih djela korak po korak. Bez obzira na to imate li prethodno iskustvo ili tek otkrivate svoje umjetničke sposobnosti, gospođa Cetinja Vukelić će vam pomoći da iskušate ili produbite svoje slikarske talente. Dok stvarate, uživajte u pažljivo odabranim rosé vinima, ali i osvježavajućim kanapeima koji će savršeno pratiti nijanse svakog vina.
Kako bismo osigurali dovoljno prostora i personalizirano iskustvo, broj sudionika je ograničen na 20. Radionica je otvorena kako za vanjske polaznike, tako i za goste hotela. Po cijeni od 40,00 € po osobi, osigurajte svoje mjesto slanjem e-maila na: [email protected].

Ne propustite ovu izvanrednu priliku kako biste spojili uživanje u vrhunskim vinima s razvijanjem svojih umjetničkih vještina u Boutique Hotelu Esplanade u Crikvenici. Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom stvaranju umjetnosti!

Jadran d.d.

Podijelite