Vjekoslav Matetić novi član Skupštine Hrvatskog boćarskog saveza, boćari Škole boćanja "Sveti Jakov" na turniru u Kopru

1 - Dajan Jurman (BK "Pazin"), Vjekoslav Matetić, Filip Klarić i Kristijan Knežević
2 - Time-out Vjekoslava Matetića i mladih driveničkih boćara
3 - Robert Jerčinović, Žarko Jerčinović i Filip Klarić

Na redovnoj izbornoj Skupštini Boćarskog saveza Primorsko-goranske županije za novog predsjednika je izabran Serđo Samblić (predstavnik BK „Krk“), a uz njega u Upravni odbor su izabrani Sandro Gulja (potpredsjednik), Dino Blečić, Slobodan Marelja-Bošnjak, Dean Klarić, Franko Karlović, Valter Šebelja, Vjekoslav Matetić, Damir Jasić, Željko Skočić i Anton Bučević.
Vjekoslav Matetić, inače predsjednik Boćarskog kluba „Sveti Jakov“, u sljedećem će četverogodišnjem mandatu biti i član Skupštine Hrvatskog boćarskog saveza kao predstavnik BS PGŽ uz Dina Blečića, Sandra Gulju, Serđa Samblića i Marina Štefana.

Najmlađi boćari na turniru u Kopru

Ove nedjelje će boćari Škole boćanja „Sveti Jakov“ Lovro Šipek, Žarko Jerčinović i Filip Klarić predvođeni trenerom Vjekoslavom Matetićem sudjelovati na međunarodnom turniru parova za boćare rođene 2004.g. i mlađe.
Turnir se održava u Kopru, u boćarskoj dvorani Markovec (u kojoj se igralo i Europsko seniorsko prvenstvo), a na njemu sudjeluju mladi boćari iz klubova „Korte“ (Izola), „Skala“ (Sežana), „Buzet“, „Pazin“, „Čavle Škola boćanja“, „Vargon“, i „Sveti Jakov“.

I. Šubat

Podijelite