Visoka pobjeda rukometašica "Murvice" na gostovanju u Sisku

Fotografija: Antonija Butković i Petra Filipović

DRUGA HRVATSKA ŽENSKA RUKOMETNA LIGA - SJEVER

1. kolo:  SISAK – MURVICA 31:40 (14:19)

Sisak, 1.10.2016. Sportska dvorana Brezovica. Gledatelja 100. Suci: Kopač i Prelogar  (oba Zagreb).
SISAK: Kardaš, Ančić 1, Brkić, Brišovac, Čavrak, Kurtić, Ana Marija Knežević 4, Stanojević, Katarina Knežević 16, B. Nišević 1, Kasa 2, M. Nišević 7, Pufek, Medaković.
MURVICA: Antić, Juričić 5, Papić 1, Ljubanović 1, Filipović 6, Debelić 6, Mandekić, Tomić, Malešević, Lekaj 4, Skorić 4, Matea Pešut, Tus 4, Butković 9.

Rukometašice „Murvice“ na najbolji su način ušle u novu prvenstvenu sezonu. U utakmici 1. kola gostovale su u Sisku gdje su vrlo uvjerljivo savladale ekipu „Siska“ , inače debitantice u drugoligaškom natjecanju. Siščanke su se držale početkom utakmice, sve do rezultata 10:10, a onda je krenula crikvenička serija koju domaće igračice nisu mogle pratiti. Već do poluvremena „Murvica“ je imala 5 golova prednosti, a slično  je bilo i u nastavku, premda su rukometašice „Siska“ sredinom drugog poluvremena došle na samo 3 razlike. Onda su Crikveničanke podigle tempo i na kraju slavile s vrlo uvjerljivih  9 golova razlike. Najefikasnija u redovima „Murvice“ bila je Antonija Butković sa 9 golova, po 6 su postigle Ana Debelić i Petra Filipović, dok je u ekipi „Siska“ odskakala Katarina Knežević koja je zabila čak 16 golova.

I.Š.

Podijelite