Vijesti

Novi certifikat za nova tržišta

S ciljem realizacije strateškog plana poslovanja do 2025. godine koji predviđa obogaćivanje objekata u vidu turističke ponude više dodane vrijednosti, turistička tvrtka Jadran d.d. je ušla u proces certifikacije halal kvalitete svojih hotela.

Startup Europe Week 2017

Glavni koordinator riječkog tjedna startupa je, već tradicionalno, Visoka poslovna škola PAR, koja je ozbiljno shvatila svoju misiju promoviranja poduzetničke kulture u Rijeci, te organizirala još jedan izvanredan Startup Europe Week Rijeka event.

Osumnjičen za tri krađe

Policijski službenici crikveničke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio tri kaznena djela krađe. Nedugo nakon dojave građana, u večernjim satima 7.

"Manje oružja - manje tragedija"

U proteklih nekoliko dana dvoje građana s područja Crikvenice i Rijeke policiji su dragovoljno predali minsko-eksplozivna sredstva. Riječ je o dvije ručne bombe M 75 i M 91. Zahvaljujemo savjesnim građanima na predaji ovih sredstava i ujedno pozivamo sve ostale građane da se pridruže akciji...

Međunarodni eno-gastro festival WineRi 2017.

U Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka (Guvernerova palača) održana je konferencija za novinare na kojoj je predstavljan Međunarodni eno – gastro festival WineRi 2017. koji će se održati 22. i 23. veljače.

Hotel "Katarina" u Selcu ulazi u drugu fazu uređenja

Mi moramo osvijestiti kako samo zajedničkim nastojanjima, koja će budućim gostima osigurati kvalitetne i raznolike sadržaje, možemo postati destinacija poželjna ljudima veće platežne moći. Ti gosti su naravno zahtjevniji i zato bi to trebao biti i izazov i cilj svima nama koji živimo od turizma