Vijesti

Startup Europe Week 2017

Glavni koordinator riječkog tjedna startupa je, već tradicionalno, Visoka poslovna škola PAR, koja je ozbiljno shvatila svoju misiju promoviranja poduzetničke kulture u Rijeci, te organizirala još jedan izvanredan Startup Europe Week Rijeka event.

Osumnjičen za tri krađe

Policijski službenici crikveničke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio tri kaznena djela krađe. Nedugo nakon dojave građana, u večernjim satima 7.

"Manje oružja - manje tragedija"

U proteklih nekoliko dana dvoje građana s područja Crikvenice i Rijeke policiji su dragovoljno predali minsko-eksplozivna sredstva. Riječ je o dvije ručne bombe M 75 i M 91. Zahvaljujemo savjesnim građanima na predaji ovih sredstava i ujedno pozivamo sve ostale građane da se pridruže akciji...

Međunarodni eno-gastro festival WineRi 2017.

U Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka (Guvernerova palača) održana je konferencija za novinare na kojoj je predstavljan Međunarodni eno – gastro festival WineRi 2017. koji će se održati 22. i 23. veljače.

Hotel "Katarina" u Selcu ulazi u drugu fazu uređenja

Mi moramo osvijestiti kako samo zajedničkim nastojanjima, koja će budućim gostima osigurati kvalitetne i raznolike sadržaje, možemo postati destinacija poželjna ljudima veće platežne moći. Ti gosti su naravno zahtjevniji i zato bi to trebao biti i izazov i cilj svima nama koji živimo od turizma