Vijesti

Slovenac osumnjičen za krađu na plaži u Selcu i računalnu prijevaru

Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim slovenskim državljaninom zbog kaznenih djela krađe i računalne prijevare. Kaznena djela je počinio tijekom 1. kolovoza ove godine kada je na plaži u Selcu otuđio torbu za plažu 43-godišnje slovenske državljanke.

Obnovljeni hotel "Esplanade" primio prve goste

Hotel će u početku biti kategoriziran sa visoke četiri zvjezdice, a iz "Jadrana" u planu imaju njegovo podizanje na pet zvjezdica nakon stabilizacije tržišta više kategorije u destinaciji.

Vikend na prometnicama

Proteklog vikenda na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 40 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teže, a šest ih je lakše ozlijeđeno. Od teže ozlijeđenih osoba izdvajamo 51-godišnjeg vozača koji se 29. srpnja oko 16.

Oprez - provalnici vrebaju

Upozoravamo građane da prilikom napuštanja stana i odlaska na godišnji odmor poduzmu odgovarajuće mjere kako ne bi postali žrtvom provalnika: -zaključavajte vrata bez obzira koliko dugo ćete biti odsutni iz svoga doma, - ne zaboravite na otvorene prozore ili balkonska vrata...